Integrale coaching

Integrale coaching voor mensen met stressgerelateerde klachten, is een combinatie van fysieke behandeling, bewustzijnstraining en gesprek. Daarbij integreer ik kennis uit mijn opleiding als kinesitherapeut gespecialiseerd in stress, reflexoloog en systemisch gespreksconsulent.

Je leert fysiek, emotioneel en mentaal anders omgaan met stress. Zo keert de basisspanning terug tot een gezond laag niveau. Het is dan dat vele klachten verdwijnen.

Dieptemassage, abdominale massage en reflexologie werken de spanningen en energieblokkades in uw lichaam terug los. Door ademhalings-, houdings- en ontspanningstraining leert u steeds de adequate spanning te gebruiken en weer los te laten. Zo wordt de lichamelijke en mentale veerkracht, de spontane ademhaling, de hartcoherentie en het contact met de eigen basisrust hersteld.

Vanuit dit hernieuwd contact met uw basisrust leert u uzelf en uw omgeving met een breed blikveld observeren. Vaak dienen zich spontaan nieuwe oplossingen en mogelijkheden aan. Je krijgt ook een heldere kijk op welke professionele of privé stressoren eventueel verdere analyse, een ander hanteringsgedrag of een reorganisatie vereisen. Daarover gaan we dan in gesprek. Daarbij reik ik ondermeer verschillende filosofische en psychologische brillen aan. Verwacht geen pasklare antwoorden, maar gerichte vragen. Zo kom je beter uit deze (gezondheids)crisis.

Heb je interesse om een traject integrale coaching te volgen, neem dan hier contact voor meer informatie of een intakegesprek.