coaching bij stressklachten en burn-out
integrale visie op lichaam en geest

coaching bij stressklachten en burn-out vanuit een integrale visie op lichaam en geest

artikels over stress en burn-out

CORRECT ADEMEN MET EEN MONDMASKER IN 5 OEFENTIPS

Een neus-mondmasker hoeft niet tot lichaamsklachten te leiden. Daarvoor moet je wel enkele regels respecteren! Hieronder geef ik 5 oefentips over correct ademen in tijden van mondmaskerplicht. De mondmaskerplicht brengt bij menigeen aan het licht dat zijn of haar ademhaling al langdurig uit evenwicht staat, te hoog en oppervlakkig is.

lees verder

Voordracht en workshop “Mijn lichaam zegt neen in tijden van corona.” 22 oktober 2020 CC Menen, West-Vlaanderen

VormingPlus West-Vlaanderen biedt een reeks aan over burn-out en de aanpak ervan. Op 22 oktober 2020 geef ik de voordracht “Mijn lichaam zegt neen. Stressklachten en burn-out als uitdaging.” en de workshop “Veerkrachttraining als antwoord op stress.” in het CC Menen. Diepgaande algemene informatie over stressklachten, burn-out en stresshantering komen

lees verder

5 tips tegen stress bij thuiswerk

In dit artikel geef ik 5 tips ivm gezond thuiswerken. Ik begin met 4 tips qua organisatie van tijd en ruimte. Om vervolgens in te gaan op de ergonomie van zittend (thuis)werken aan je computer.

lees verder

Burn-out herkennen voor het te laat is: dat kun je leren

Eerder dit jaar interviewde reporter Gerrit Janssens (HR Tempo Team) me: “kun je als individuele werknemer of als bedrijf een burn-out herkennen voor het te laat is?” Enkele van zijn vragen: Kan je stress zien? Wat is dat écht, spanning? Kan je uitvallen t.g.v. burn-out voorkomen? Lees het artikel /

lees verder

Niets missen?

Schrijf je eenvoudig in op mijn nieuwsbrief en ontvang alle informatie over stress en burn-out als eerste in je mailbox.